Bels
about entry Tumblr instagram twitter


ٍSayonara Sem 2
Monday, 14 December 2015 | 23:31 | 0 comment(s)





Hai?

Aku ragu gila ni nak post entry baru.

Sebab apa?

Nanti orang kata aku tak pi study.

Aku nak study tapi........semangat aku terbang tinggi menuju ke intifada. Ok ok tak ni aku serious.

Aku homesick senanya. Takleh nak stadi sebab aku rindu kucing aku *nangis bawah katil*



Aku dah bulatkan tarikh 13/12/2015 tarikh paling best dlm kalendar aku. Pasaipa? Pasai kemarin aku jumpa MatLuthfi. Aku jumpa retis pun tak esaited mcm jumpa Mat. Pasal Mat ni inspiring tau.

Nak feel inspired kat penyanyi ni bukan aku reti menyanyi pun. Menyanyah reti la.
Nak feel inspired dgn pelakon pun banyaknya plastik. Plastik sampah. Kalau plastik makanan pun end up jadi plastik sampah kat rumah.


Jap jap korang view blog aku mesti pakai phone je kan? Ni aku nak nasihat korang pakai lah laptop pasal aku pasang lagu night changes 1D tu tapi Manuel Rios la yg nyanyi pasal aku bukan directioner.

Kalau aku directioner nanti aku kene bash dgn anep brgsjks.


Sejak jadi student keyel ni baru aku faham kebangkitan rakyat2 kat twitter kalau harga tol takpun ktm naik.
Aku yg keluar hujung minggu je ni pun senak nak tengok harga tambang yg naik mcm berat badan aku.
Tu baru aku keluar hujung minggu. Yang pi kerja tetiap hari rasanya gaji awal bulan pun habis sebab nak pergi kerja.

Pergi kerja nak cari duit utk tambang pi kerja wth


Sem 2 pun dah nak habis. Cepat cepat lah balik johor.

Ingatkan duduk dalam kampus lagi jimat sebab takyah nak risau pasal transport pegi kelas, rupanya harga barang kat mini mart lagi cilake dari harga tambang.


Cekik darah gila kot. Nak report pun cam takdak guna puih


Sempena dah minggu quiz dan ambang final pun dah sampai, aku pun takdak masa nak update nanti mahupun cuti sem, so kita sudahi sem 2 kita dengan tasbih kafarah wa suratul asr.


صدق الله العظيم