Bels
about entry Tumblr instagram twitter


Stress nya?
Sunday, 14 February 2016 | 02:31 | 0 comment(s)

                                          

                                          


Mornight !

I know ive been posting most of my entries at midnight ha salah wifi sape suruh tengah malam baru nak laju.
I kind of getting crazy these days sebab lecturer ni time lecturer subject lain bagi esaimen, time tu jugak semua nak bagi esaimen.

Due date sama kot semuaaaaaaa.

Semua nak sebelum midsem break
 
Semuaaaaa esaimen  pepelik

Semuaaaaa consultation hour clash dgn contact hour class lain

Semuaaaaa draft kene rijek

Draft kene rijek sakitnya tuh disini lagi perit dari kene friendzone


Tapi yang aku pelik pahal study circle ada presentation siap quiz woi?! Aku amik 5 subjek ke 6 subjek ni woi?!
Budak budak ni dok tanya aku amik berapa subjek sem ni? Aku kata 6 tapi syamo nyampuk kata 5. Aku kata 6 subjek, 6 subjek ah. Aku register kot study circle kat slip aku. Kalau takde presentation plus quiz plus exam baru aku ngaku 5 subjek. Kalau tak…….ah aku tak kira aku nak kata 6 gak.

Aku sebenaqnya rasa tak lojik sebab amik kos arab tapi belajaq subjek kos hs dgn irk banyak gila. Aku belajaq 4 subjek kos hs, 3 subjek kos irk. Bar takde subjek ke mende? Ada exam Bahasa Arab yg aku wajib lulus je kalau tak aku tak grad.

Aku amik kos arab ka kos lain senanya ni?

Aku ada subjek law dgn business, sampai kawan aku pi ws aku tanya “wei kau tukar kos ke? Kau tukar akaun ke? Ke kau tukar law? Aku konpius”
Kalo ko konpius, aku lagi bengong.

Tapi cena kan. Aku redho jelah.

Haritu  pak aku ada problem sikit tapi dia konfius taktau cane nak settle kan prob tu pasal dia taktau law. Aku pun gitau lah sikit sikit benda aku belajaq dalam kelas law pasal problem dia tu. Pastu pak aku kata “Ha adik tukar lah kos law”

Tak lawak bah.

Aku dah nak habis foundation baru dia kata gitu.

Nak buat apa aku amik law dan menambahkan lagi orang2 bodo kat msia yg tak boleh nak amik tindakan atas benda benda bodo yg berlaku kat rakyat.
Buat undang undang tapi undang undang dipijak orang berkuasa.

Baik aku belajaq arab pastu kawen dgn pak arab, pindah negara arab, pastu hidup bahagia.

Sekian aku nak pi mimpi bye.