Bels
about entry Tumblr instagram twitter


Rant on Broga
Thursday, 31 March 2016 | 02:22 | 0 comment(s)





                                                                    Sorry the picture shaking so bad :')


Hai bruhhhhhh.
Yes it has been sooooo long since ive been posting here 
So aku amik la can nak post pasal haritu aku baru lepas panjat broga.

The first picture taken around 5.30 am before subuh masa nad sakit takleh nak go on so we take a break. Thanks to bro Khalil, Kimi and Hazwan (if im not mistaken)

Bergenang ayaq mata tengok scenery punya nais sambil ada orang azan atas bukit.

After all this while i panjat bukit gunung sana sini tapi scenery dia tak se-nice broga la (maybe sebab panjat siang kot)

Ni la first time aku panjat bukit pukul 5 pagi gile tak gile la. Aku tak tidoq satu malam cuz im a night person. Susah nak tidur before 3am but after 3am dah boarding bus and aku pun bukan jenis tidur atas bas/kereta  except aku mmg terdesak ngantuk gila. Ha ha ha.

Gcc bagi nasi goreng pun aku biar sampai basi. Aku dah 2 hari tak makan sebab takde selera but i forced myself to eat anyway; takkan nak suruh aku mati tak makan kot. Tapi lepastu aku nak muntah aku pun taktau kenapa so aku malas nak makan dah. Sadaqallah.

So yeay first peak!



Hipster betul yang belakang tu

                                                      Sun dah nak rise! *nad's tagline*







Hai matahari !


The skyyyyyyyyy





Geographically beautiful !!!





Sunrays splashes on the sky ugh it's so dem beautiful




Kalau aku tolak hazwan tu....



Buat apa tu sit




Where am i looking?




Oh yeah im enjoying the sunshine




Muhammad dan first aid-nya mengacau orang



Lepas aku rampas yicam dari basit



yang belakang tu mahjusi ke





Skinny nya

Nad and her LaKarya


 

Me ft Mah



Dont have any proper pic with her :(



Dat guy on the rock....



Basit kata nak tukar engineering to modelling...zzz



This is my group led by Muhammad and...idk his name




Dat bro beside me is very.........k im feeling so small



Thanks guys !


So, thats all i think.

It's 2am rn i think i need to sleep zzz

Aku nak upload banyak gambar tapi jenuh gak banyak gila gambar. Hazwan kedekut bila tah nak bagi gambar.

Last, aku nak bagitau yang finally aku ada harapan nak exit arab hahahahaha. I need to get 61 to be exempted and my IGA is 58 guyssss kalau supported by imtihan syafawi maybe dah exit kot.

Yeah it's less burdening for the next sem and im expected to graduate next sem maybe. Allahu yusahhil li.

So, goodnight maybe?

Barakallahufikum.